Vpichovací teploměr testo 103 – ideální pro kontrolu potravin
Příjem zboží, skladování, laboratoře, gastronomie nebo supermarket: vpichovací teploměr testo 103 se používá všude tam, kde se prodávají, skladují a zpracovávají potraviny – a kde kontrola teploty zajišťuje kvalitu a hygienu.S velmi úzkou, avšak robustní senzorovou špičkou je vpichovací teploměr ideální pro namátkové kontroly v kapalných a polotuhých médiích, vpich zůstává nenápadně malý.
Testo 103 měří spolehlivě teplotu jádra u potravin již od úhlu vyklopení 30°. Je praktický při každodenní práci, poněvadž ve skladech, u kartonů a výloh není úhel měření 180°vždy možný.
Po provedeném měření se sonda jednoduše zase zaklapne a teploměr je do příštího měření bezpečně uložen v kapse košile nebo kalhot. Vpichovací teploměr testo 103 je ve shodě s HACCP a je certifikován podle EN 13485. Tím se perfektně hodí pro oblast potravinářství. Kromě toho má podle třídy IP55 krytí proti stříkající vodě.