Školení - Legislativní požadavky při zakládání potravinářského podniku

Kód: 2557/PRE 2557/DAL Zvolte variantu
Novinka Tip
Neohodnoceno
3 990 Kč 3 490 Kč od 3 490 Kč 3 297,52 Kč bez DPH 2 884,30 Kč bez DPH od 2 884,30 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Školení je určeno pro všechny začínající podnikatele v oblasti potravinářství. Chcete začít podnikat a otevřít si restauraci, bar, kavárnu, obchod s potravinami, eshop s potravinami, chcete začít vyrábět vlastní produkty (pekárna, cukrárna, výroba potravin či doplňků stravy) a nevíte si rady? Celým procesem Vás provedeme během 60min školení. V rámci školení budete mít prostor se školitele zeptat na vše co Vás zajímá, co je povinné a co lze zvládnout vlastními silami. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Co je nutné udělat a vědět před otevřením (přihlášení k dozorovému orgánu a jaké očekávat kontroly)
  • Legislativní požadavky
    • požadavky na prostory a zařízení (kolaudace, rekolaudace, kontrolní orgány,...)
    • hygienické minimum (SHVP, skladování potravin,…)
    • povinnost HACCP (možnost certifikace)
    • Nařízení o bezpečnosti potravin č. 178/2002/ES a jeho aplikace do praxe
  • Označování potravin (na míru, podle toho, o jaký druh provozu by se jednalo)
    • Povinné / nepovinné údaje a pravidla jejich používání
    • Co se bere jako klamavá praktika

… a další v souladu s legislativními požadavky zákona o potravinách a nařízení EU.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: