Školení - Legislativní požadavky při zakládání potravinářského podniku
Kód: 2557/PRE 2557/DAL Zvolte variantuDetailní popis produktu
- Co je nutné udělat a vědět před otevřením (přihlášení k dozorovému orgánu a jaké očekávat kontroly)
- Legislativní požadavky
- požadavky na prostory a zařízení (kolaudace, rekolaudace, kontrolní orgány,...)
- hygienické minimum (SHVP, skladování potravin,…)
- povinnost HACCP (možnost certifikace)
- Nařízení o bezpečnosti potravin č. 178/2002/ES a jeho aplikace do praxe
- Označování potravin (na míru, podle toho, o jaký druh provozu by se jednalo)
- Povinné / nepovinné údaje a pravidla jejich používání
- Co se bere jako klamavá praktika
… a další v souladu s legislativními požadavky zákona o potravinách a nařízení EU.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář