Školení HACCP a hygienické minimum - bar, kavárna, výdejna potravin

Kód: 2554/PRE 2554/D Zvolte variantu
Novinka Tip
Neohodnoceno
2 990 Kč 2 490 Kč od 2 490 Kč 2 471,07 Kč bez DPH 2 057,85 Kč bez DPH od 2 057,85 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nabízíme Vám školení HACCP a hygienického minima. Vhodné pro pracovníky ve stravovacích službách - pro řadové pracovníky v barech, kavárnách, výdejnách školních jídelen,  výdejnách potravin a mnoho dalších. Školení trvá cca 30min. Účastníci získají osvědčení a absolvování kurzu. Školení je pro max.5 osob - pro více osob nás prosím kontaktujte emailem nebo telefonicky.  Ke školení , které bude objednáno prezenčně, bude připočteno cestovné ve výši 9.-Kč /km .

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základní popis systému kritických kontrolních bodů.

Seznámení s požadavky správné výrobní a hygienické praxe (GMP, GHP).

Znalost používaných odborných termínů.

Prostor k diskusi.

Legislativa k systému HACCP.

Správná výrobní praxe a provozní hygiena jako základ systému HACCP.

Školení proběhne dálkově (on-line) nebo prezenčně, přímo na Vaší provozovně. Na termínu se dohodneme osobně. Školení trvá 60min. Ke školení dostanete studijní materiál, prezenční listinu, osvědčení o absolvování školení, které bude sloužit jako doklad pro případné kontrolní orgány. U prezenčního školení je nutné počítat s cestovným, které je účtováno ve výši 9,-Kč/km bez DPH. 

Školení provádějí zkušení a odborně vzdělaní školitelé s dlouholetou zkušeností z potravinářského prostředí. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: