Školení HACCP a hygienické minimum - bar, kavárna, výdejna potravin
Kód: 2554/PRE 2554/D Zvolte variantuDetailní popis produktu
Základní popis systému kritických kontrolních bodů.
Seznámení s požadavky správné výrobní a hygienické praxe (GMP, GHP).
Znalost používaných odborných termínů.
Prostor k diskusi.
Legislativa k systému HACCP.
Správná výrobní praxe a provozní hygiena jako základ systému HACCP.
Školení proběhne dálkově (on-line) nebo prezenčně, přímo na Vaší provozovně. Na termínu se dohodneme osobně. Školení trvá 60min. Ke školení dostanete studijní materiál, prezenční listinu, osvědčení o absolvování školení, které bude sloužit jako doklad pro případné kontrolní orgány. U prezenčního školení je nutné počítat s cestovným, které je účtováno ve výši 9,-Kč/km bez DPH.
Školení provádějí zkušení a odborně vzdělaní školitelé s dlouholetou zkušeností z potravinářského prostředí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.